Angstskrik fra Saueøyaeieren

Hei.

 

Jeg kan huske at det meste eskalerte en gang jeg var på hyttetur med noen venninner. Det var meg og to andre, i selskap av noen flasker vin. Vi satt i sofaen og pratet og mimret og alt slikt, og etter en stund måtte jeg svare naturens kall og gå ut og pisse. Da jeg kom inn igjen satt venninnene mine i sofaen og klinte, fullstendig avkledd. De så på meg og smilte, og jeg gikk mot dem idet jeg åpnet buksesmekken og-

 

Virket det? Wohoo.

 

Jeg fikk det for meg at jeg har ganske få lesere, så jeg tenkte jeg skulle trekke til meg noen pervoer. Om jeg lykkes kan diskuteres, men legg gjerne igjen en kommentar dersom det første avsnittet var grunnen til at du er her.

 

Nå sitter jeg og spiser epler og hører på beatles. Egentlig burde jeg øve på piano, men men. Tar det seinere.

 

For en stund siden var det noen som spurte meg om jeg hadde ett mål med livet. Om jeg hadde noe jeg ville gjøre i løpet av livet, som jeg seinere kan se tilbake på og si "nå ja, det fikk jeg nå gjort iaffal". Dette har jeg tenkt litt på, og jeg kom på noe passe ambisiøst: Jeg skal, på ett eller annet tidspunkt i livet, kunne si at jeg spiller alle strengeinstrumenter.

 

Ja, det innebærer hardingfele, harpe, sitar, cembalo, banjo, og alle de sære instrumentene. Jeg har i det minste en slags slagplan. Jeg kan gitar og bass fra før, og jeg tenker at bass til fretless bass ikke er noe stort sprang. Da blir det ikke like vanskelig å konvertere til kontrabass, før jeg tar cello, bratsj, fiolin og hardingfele. Resten tar jeg som det kommer.

 

Og det er vel egentlig hele motivasjonen min for livet generelt, egentlig. Jeg har en plan om å søke på LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts) etter ett år folkehøgskole etter videregående, og lengre enn det har jeg egentlig ikke planlagt. Som den optimisten jeg er tror jeg dette går bra, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre etterpå. Nåvel.

 The Wombats gikk på LIPA.

2 kommentarer

Ragni

12.jan.2011 kl.18:41

SKUFFA

Agnes

15.jan.2011 kl.15:33

definitivt derfor. begynte å angre på at jeg ikke valgte musikklinjen altså, hvis det er sånn hytteturene utfolder seg

Skriv en ny kommentar

The One-eyed Man

The One-eyed Man

16, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits